Maden Sahasından Kaynaklanan Sızıntı Sularının Maden Çayına Etkisi: II. Diğer Parametreler - Topal, Murat; Topal, Isil Arslan (Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, 2012)
Bu çalışmada, Elazığ ilinde bulunan bir maden sahasından kaynaklanan atıksuların Maden çayına karışmadan önce ve karıştıktan sonra pH, sıcaklık, çözünmüş oksijen, kimyasal oksijen ihtiyacı, sülfat, amonyum, nitrit ve nitrat azotu konsantrasyonları tespit edilerek Maden çayının su kalitesindeki değişim irdelenmiştir

Bu çalışmada, Elazığ ilinde bulunan bir maden sahasından kaynaklanan atıksuların Maden çayına karışmadan önce ve karıştıktan sonra pH, sıcaklık, çözünmüş oksijen, kimyasal oksijen ihtiyacı, sülfat, amonyum, nitrit ve nitrat azotu konsantrasyonları tespit edilerek Maden çayının su kalitesindeki değişim irdelenmiştir.
Elazığ İlinde Bir Maden Sahasından Kaynaklanan Sızıntı Sularının Maden Çayına Etkisi: II. Diğer Parametreler