ELAZIĞ İLE EMNİYET TEŞKİLATI MENSUPLARININ SORUNLARI VE BEKLENTİLERİ - AYAZ, SEMRA (Fırat Üniveristesi, 1994)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Sosyoloji; Sociology