Çarpımsal Uyumlu Kesirli Diferansiyel Denklemler - Göktaş, Sertaç (Fırat University, 2022)
Bu çalışmada, çarpımsal uyumlu kesirli diferansiyel denklemler sunulmuştur. Çarpımsal uyumlu kesirli analiz üzerinde Wronskian kavramı, lineer bağımlılık-bağımsızlık kavramları tanımlanarak bunlar arasında bazı teoremler ve sonuçlar verilmiştir. Son olarak, çarpımsal uyumlu kesirli diferansiyel denklemlerin genel çözümlerinin bulunması üzerine bazı metotlar verilerek bazı örnekler çözülmüştür.

In this study, multiplicative conformable fractional differential equations are presented. Wronskian concept, linear dependence-independence concepts are defined on multiplicative conformable fractional calculus and some theorems and results are given among them. Finally, some examples are solved by giving some methods for finding general solutions of multiplicative conformable fractional differential equations.
Multiplicative Conformable Fractional Differential Equations