Nadir Bir Olgu: Biseps Tendon Kılıfı Tutulumlu Primer Osteokondroma - Gülkesen, Arif; Akgöla, Gürkan; Alkan, Gökhan; Kaya, Arzu (My University, 2016)
Osteokondrom benign kemik tümörlerinin en sık görülenlerindendir. Çoğunlukla uzun kemiklerin metafizinde tek bir kitle olarak saptanırlar. Sinoviyal kondromatozis diartrodial eklemleri tutan nadir benign bir artropatidir. Ekstraartiküler tutulum ise çok daha nadirdir. Bu yazıda nadir görülen bisipital tendon kılıfı tutulumlu sinoviyal osteokondromatozis vakası sunulmuştur
Keywords: Genel ve Dahili Tıp; Patoloji