19. YÜZYILDA DAHİLİYE NEZARETİ (KURULUŞ VE GELİŞMESİ) - BAYRİ (KARAÇAM), PERİHAN (Fırat Üniveristesi, 1997)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Kamu Yönetimi; Public Administration; Tarih; History