HALOJENLİ İNHALASYON ANESTEZİKLERİNİN KARACİĞER VE BÖBREĞE ETKİLERİNİN DENEY HAYVANLARINDA İNCELENMESİ - OYSUL, BAHADIR (Fırat Üniveristesi, 1992)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Anestezi ve Reanimasyon; Anesthesiology and Reanimation