Latent Parmak İzlerinin İyod Buharı ve İyod-Naftoflavon Metodlarının Karşılaştırılması - Dülger, H. Ergin (Adli Tıp Kurumu [EN], 1991)
Latent pamlak izinin ortaya ylkanllp inccJcnmesi iyin bir yok maddc ve tcknik ara~lmlmakta, birbirlerinc iistiinliigii tartl§umaktadlL Bll yah§mada, 22 ki§ilik bir grubull samanh vc bcyaz mcktup kagldma alman izlcri 3, 5, 7 ve 30 giin beklctilip, iyod buhan vc iyod-nafloflavoll ilc boyanarak incelcndi ve bu iki yontcmin birbirillc ktyaslamasl yapLidl.
Keywords: Forensic Biology; Adli Biyoloji