The Steiner field formula for the complex homothetic closed exponential motion in $E^2$ - Bildik, Necdet; Ergüt, Mahmut (My University, 1997)
Bu makalede n=2 için 1-parametreli kompleks homotetik kapalı üstel hareketin tanımı yapılmış ve bu hareket için Steiner alan formülü hesap edilerek bazı sonuçlar elde edilmiştir.
Keywords: Matematik