SIRAT-I MÜSTAKİM MECMUASINDAKİ DİL, EDEBİYAT, TENKİD YAZILARI ÜZERİNE BİR İNCELEME - GÜRLER, NURULLAH (Fırat Üniveristesi, 1995)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature