Sıçanlarda beslenme davranışında etkili NPY, PYY ve Ghrelin hormonu üzerine melatoninin etkisi - Keleştimur, Haluk; Canpolat, Sinan; Çolakoğlu, Neriman; Yasar, Abdullah; Aydın, Mehmet (My University, 2007)
-
01.05.2007
Keywords: Biyoloji; Beslenme ve Diyetetik