ŞEYHÜLİSLAM YAHYA EFENDİ NİGARİSTAN TERCÜMESİ (SENTAKS İNCELEMESİ-METİN-SÖZLÜK) (2 CİLT) - ÖZÇAM, ÇİMEN (Fırat Üniveristesi, 1999)
[Abstract Not Available]
Nigaristan translation (syntax to examine-text-dictionary)
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature