İslam öncesi İran araştırmalarında Türk tarihinin yeri: Richard Nelson Frye örneği - Teker, Filiz (My University, 2018)
Richard Nelson Frye sadece İran tarihi üzerine değil Orta Asya tarihi üzerinde araştırmalar yapmıştır. O, İran tarihi üzerine yaptığı araştırmaları sırasında Türk tarihi üzerine çeşitli fikirler ileri sürmüştür.
Bildiri - Yayımlanmış
Keywords: Richard Nelson Frye; İran Araştırmaları; Türk Tarihi