Türkiye'deki bazı işletmelerde Holştayn, Esmer ırk, Jersey, Yerli Kara ve Doğu Anadolu Kırmızısı sığır ırklarında kappa kazein gen polimorfizminin ve süt verimi ile bileşimi üzerine etkilerinin araştırılması - Yüce, Hüseyin; Gürses, Murad; Patır, Bahri; Önalan, Ebru (My University, 2008)
-
01.09.2008
Keywords: Ziraat Mühendisliği; Veterinerlik