KARAHANLICA VE ESKİ ANADOLU METİNLERİNDE DEYİMLER, ATASÖZLERİ VE KISA HİKAYELER - ÜSTÜNER, AHAT (Fırat Üniveristesi, 1989)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature