TÜRKiYE'NiN iNANÇ COGRAFYASf (Araştırma Projesi) - Kuzgun, Şaban (Fırat University, 2000)
Türkiye'nin inanç haritasınm çıkarılınası için yapılacak olan araştpnıanın adı "Türkiye'nin İnanç CoğrafYası " dır.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları