Kademeli kesikli proseslerde bakır(II) iyonlarının C. crispataya adsorbsiyonu - Özer, Dursun; Özer, Ayla; Aksu, Zumriye; Kutsal, Tülin; Çağlar, Arif (My University, 1995)
-
Keywords: Kimya; Uygulamalı; Çevre Bilimleri; Çevre Mühendisliği