Yrd. Doç. Dr. Tarık Özcan, Tevfik Fikret'in Şiirlerinde Trajik Durum, 141 s., Manas Yayınları, Elazığ 2007 - Arslan, Fatih (My University, 2007)
-
Keywords: Kitap inceleme; türk edebiyatı; türk şiiri; trajik; tragedya; Tevfik Fikret