Perikarditis travmatikalı ineklerde plazma lipid profili - Baydar, Ersoy; Kızıl, Ömer (My University, 2012)
-
Keywords: Aminotransferaz; yüksek yoğunluklu lipoprotein; düşük yoğunluklu lipoprotein; albümin; kimyasal analizler; kalp; travma; lipit; aspartat aminotransferaz; sığır; inek; bilirubin; yağ asitleri; alanin; triyosilgliserol; karaciğer; anoreksiya; kalp hastalıkları; perikardit; gama-glutamilsiklotransferaz