Elmaslı kesici takımlarda titanyum oranının mikroyapı ve mekanik özelliklere etkisinin araştırılması - Çelik, Halis; Büyksağiş, Sedat; Çelik, Ertuğrul (My University, 2010)
-
15.02.2010
Keywords: Malzeme Bilimleri; Özellik ve Test; Metalürji Mühendisliği