Polimer sıvı kristallerin elektronik ve optik özelliklerinin geniş sıcaklık aralığında karakterizasyonu - San, S. Eren; Köysal, Oğuz; Okutan, Mustafa; Yalçın, Orhan; Başaran, Engin (My University, 2006)
-
01.07.2006
Keywords: Nanobilim ve Nanoteknoloji; Fizik; Katı Hal; Malzeme Bilimleri; Özellik ve Test; Malzeme Bilimleri; Seramik