GENELLEŞTİRİLMİŞ DEFERRED İSTATİSTİKSEL YAKINSAKLIK - AYDIN, İBRAHİM (Fırat Üniveristesi, 2017)
Bu çalşma altı bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde tezin girişi yapılmııştır. İkinci bölümde temel kavramlar verilmiştir. Üçüncü bölümde istatistiksel yakınsaklık kavramı ve bazı içerme teoremleri incelenmiştir. Dördüncü bölümde Fark dizileri incelenmiştir. Beşinci bölümde gamma dereceden istatistiksel yakınsaklık kavramı incelenmiştir. Altıncı bölümde gamma dereceden delta m deferred istatistiksel yakınsaklık kavramı incelenmiştir.

This study consists of six chapters. In the first chapter, we introduce the thesis. In the second chapter, we give some fundamental concepts. In the third chapter of this thesis, we give the concepts of statistical convergence. In the fourth chapter, we give some properties of generalized difference sequnce spaces. In the fifth chapter, statistical convergence of order gamma is studied. In the last chapter, delta m deferred statistical convergence of order gamma is studied.
Generalized deferred statistical convergence
Keywords: Matematik