ZOOPLANKTON COMMUNITY STRUCTURE OF OHI STREAM (ELAZIG-TURKEY) - İpek, Necla; Saler, Serap (My University, 2013)
Bu çalışma Kasım 2010 - Ekim 2011 tarihleri arasında periyodik olarak alınan örnekler üzerinden yapılmıştır. Çalışma sırasında, toplam 23 tür (16 Rotifera, 5 Cladocera, 2 Copepoda'ya ait tür) teşhis edilmiştir.Teşhis edilen bütün zooplanktonik türler Ohi Çayı için ilk kayıttır. Aynı zamanda pH, çözünmüş oksijen, sıcaklık gibi bazı kimyasal ve fiziksel parametreler arazide anında ölçülmüştür
Keywords: Biyoloji; Limnoloji; Deniz ve Tatlı Su Biyolojisi; Zooloji