CÜNÜB VE HAYIZLININ KUR'AN OKUMASININ HÜKMÜ - Ed-daye, Selman Nasr (Fırat University, 2008)
Bu araştırma; bir giriş, iki bölüm ve bir sonuçtan oluşmaktadır. Giriş kısmında, Kur'an'ın faziletine ve Kur'an'ı Kerim'e hep yakın olmayı arzulayan İslami şuura sahip gençlere değindim. Birinci böllliı
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları