Sülfa grubu içeren schiff bazı temelli komplekslerin sentezi ve karakterizasyonu, katalitik özelliklerinin ve antimikrobiyal etkilerinin araştırılması - Kaya, Mehmet Demir; Canpolat, Erdal; Şahal, Hakan (My University, 2014)
-
01.12.2014
Keywords: Kimya; Organik; Mikrobiyoloji; Kimya; Tıbbi; Biyoteknoloji ve Uygulamalı Mikrobiyoloji