Yukarı akışlı havasız hibrit reaktörlerin tasarımını ve performansını etkileyen faktörler - Saatçi, Yusuf; Demirci, Yavuz (My University, 2007)
-
15.09.2007
Keywords: Bilgisayar Bilimleri; Yazılım Mühendisliği; Mühendislik; Kimya