Farklı yerleşim sıklığı ve yemleme sisteminin etlik piliçlerde performans ve yağ metabolizması üzerine etkisi - Şimşek, Gülcihan; Ökkeş,; Yılmaz, Okkes; Yilmaz,; Çerçı, I. Halil; Dalkılıç, Bestami; Çitfçi, Mehmet (My University, 2007)
-
01.01.2007
Keywords: Ziraat Mühendisliği