Melaslı kuru şeker pancarı posası ile beslenen toklularda net enerji birikimi ve rasyonunun karaciğer üzerine etkileri - Türker, Hilmi (My University, 1977)
-
15.04.1977
Keywords: Gıda Bilimi ve Teknolojisi; Veterinerlik