POLİMER KATKILI BETONLARIN DURABİLİTE VE EKONOMİK YÖNDEN ANALİZİ - TARAKÇI, DOĞAN (Fırat Üniveristesi, 1993)
Yüksek Lisans Tezi polımer katkılı betonların durabılıte ve ekonomik yönden analizi Doğan TARAKÇI Fırat üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü inşaat Mühendisliği Anabil im Dalı 1993, Sayfa: 93 özellikle içinde bulunduğumuz yüzyılın ikinci yarısın dan sonra pek çok alanda kullanılmaktadırlar. Polimer maddeler pek çok mühendislik alanında kullanıldıkları gibi inşaat mühendisliğinin pek çok problemini çözme önemli rol oynarlar. Bu tezin amacı, süperakıskanlastırıcı olarak kullanılan melâmin formaldehit sülfonat ile hazırlanan beton numunelerinin durabilite ve ekonomik yönden araştırılmasıdır. ANAHTAR KELİMELER : Durabilite, Süperakışkanlaştırıcı, Basınç Dayanımı, Aşınma Deneyi (Bölme Metodu), Ekonomik Analiz.

SUMMARY Master's Thesis AN ANALIYSIS OF POLYMER ADDED CONCRETE ON DURABILITY AND ECONOMICAL Doğan TARAKÇI Fırat university Graduate School Of Science And Technology Department Of Civil Engineering 1993, Page: 93 Today polimers are immense materials which showed furt her improvements especially after the second half of this century. The polimer materials are extremely important to solve the magnıfıcıent problems of the cıvıl engineering, al t- hought they are commonly used in different engineering fields. This thesis is prepared to explain and illustrate the economical advanteges and changes in durability of the cu red concrete specimens which mixed with superviscosity sul- faneted melamine formaldehyde in laboratory conditions. KEY WORDS : Durability, Superplasticity, Strength, Wearing Experiment Economical Analysis. Compressive (Böhme Methods)
An Analıysis of polymer added concrete on durability and economical
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: İnşaat Mühendisliği; Civil Engineering