DiNLERARASI DiYALOGA iLiŞKiN GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELER - Oymak, İskender (Fırat University, 2000)
Türkiye' de, dinlerarası diyalogun sıkça gündeme geldiği şu günlerde dini eğitim alan kişilerin bu çalışmalardaki görev ve sorumluluklan konusunda bazı tespitler yapmak üzere, İlahiyat eğitimi almış kişilere uyguladığımız bir anketin sonuçlannı değerlendirmeye çalışacağız. Ancak bu değerlendirme öncesinde konunun ana hatlan ve tarihi gelişimi üzerinde kısaca bilgi vermeyi gerekli görüyoruz.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları