GENELLEŞTİRİLMİŞ FARK DİZİ UZAYLARI VE MATRİS DÖNÜŞÜMLERİ - ET, MİKAİL (Fırat Üniveristesi, 1992)
[Asbtract Not Availeble]
Generalized difference seguence spaces and matrix transformations
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Matematik; Mathematics