Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Echinococcus granulosus'un sığır, koyun ve keçi izolatlarının moleküler ayrımı - Köroğlu, Ergün; Şimşek, Sami; Ütük, Armağan Erdem (My University, 2007)
-
01.06.2007
Keywords: Biyoloji; Mikrobiyoloji; Parazitoloji; Veterinerlik