Elazığ bibliyografyası - Kılıç, Orhan; Hüseyniklioğlu, Ayşegül (My University, 2003)
Elazığ Bibliyografyası Komisyonu, Elazığ ve Harput hakkında bilgi bulunan arşiv vesikalarını ve bu güne kadar Elazığ-Harput hakkında yazılmış kitapları, bilimsel makaleleri, yüksek lisans ve doktora tezlerini tespit ederek halkımızın, araştırmacıların kullanımına sunmuşlardır.
Kitap - Çok Yazarlı Kitap
Keywords: Elazığ; Harput; Bibliyografya