BİR MODÜLÜS FONKSİYONU YARDIMIYLA TANIMLANAN YENİ DİZİ UZAYI - TORGUT, BİRGÜL (Fırat Üniveristesi, 2010)
Dört bölümden olu¸san bu çalı¸smanın ilk bölümünde, temel tanımlar ve teoremlerverilmi¸stir.?Ikinci bölümde modülüs fonksiyonunun bazı özellikleri incelenmi¸stir.Üçüncü bölümde l(?m, f, p, q, s) dizi uzayının bazı topolojik özellikleri ve içermeba?gıntıları verilmi¸stir.Dördüncü bölümde ise v ? N olmak üzere l(?m, f v, p, q, s) dizi uzayı üzerindekibazı özellikleri incelenmi¸stir

In the first chapter of this thesis that consists of four chapters, we give some fundamentaldefinitions and theorems.In the second chapter, we examine some properties of modulus function.In the third chapter, we give some topological properties and inclusion relations ofthe sequence space l(?m, f, p, q, s).In the last chapter, we examine some relations on the sequence space l(?m, f v, p, q, s)for v ? N.
A new sequence space defined by a modulus function
Keywords: Matematik