Elazığ şehir merkezindeki gürültü kaynakları ve gürültü düzeyinin belirlenmesi - Baldemir, Fethi; Akbulut, Ahmet (My University, 1997)
Bu çalışmada, Elazığ şehir merkezindeki gürültü kaynakları ve gürültü düzeyleri araştırılmıştır. Elazığ şehir merkezindeki gürültü düzeyinin kirlilik sınırını henüz aşmadığı saptanmıştır.
Keywords: Fizik; Uygulamalı; Akustik