Entansif kuzu besisi üzerine çalışmalar. I. Yemleme düzeyinin besi performansı ile karkas kalitesine etkileri. II. Kaba yem kalitesinin etkileri III. Soya fasulyesi küspesi yerine azot (R) kaynağı olarak üre kullanılması - Sarı, Mustafa Erhan; Coşkun, Behiç; Bolat, Duran (My University, 1985)
-
15.02.1985
Keywords: Bitki Bilimleri