19. yüzyılda Harput - Aksın, Ahmet (My University, 1999)
19. yüzyülda Harput adlı çalışmada 1833-1876 yılları arasında bir Osmanlı şehri fiziki, idari, demografik, sosyal ve iktisadi yönleriyle incelenmiştir.
Kitap - Tek Yazarlı Kitap
Keywords: Harput; 19. yüzyıl Osmanlı tarihi