Mikrobiyal Yakıt Hücresi İçin Yeni Geliştirilen Elektrot Yüzeyinde Oluşan Ekzoelektrojen Bakterilerin Biyofilm Karakteristiklerinin İncelenmesi - Taşkan, Ergin; Toktaş, Hanife; Özkaya, Bestami; Taşkan, Banu; Civelek, Hülya Yörüklü; Topçu, Şeyho; Gürtekin, Engin (My University, 2017)
-
01.06.2017
Keywords: Biyoloji; Hücre ve Doku Mühendisliği