İç ortam hava kalitesinin dolmabahçe saray envanterinde bulunan tarihi ve kültürel mirasa etkilerinin araştırılması, risk değerlendirmesi ve uygun kirlilik kontrol sistemlerinin önerilmesi - Karaca, Ferhat; Ünal, Bayram; Karaburun, Ahmet; Gören, Sami; Ağa, Ömer (My University, 2012)
-
31.03.2012
Keywords: Çevre Bilimleri; Çevre Mühendisliği