ÜÇ FAZ GİRİŞ İKİ FAZ ÇIKIŞLI MATRİS ÇEVİRİCİDEN BESLENEN TEK FAZLI ASENKRON MOTORUN PSPİCE MODELLENMESİ - ALTAŞ, ŞERMİN (Fırat Üniveristesi, 2002)
[Abstract Not Available]
Pspice modelling of the single-phase induction motor fed by 3-t0-2 phase matrix converter
Keywords: Elektrik ve Elektronik Mühendisliği; Electrical and Electronics Engineering