Saanen, Ankara, Kıl, Kilis, Halep, Norduz ve honamlı keçilerinde kappa-kazein geni polimorfizmlerinin belirlenmesi ve süt bileşimi üzerine etkileri - Gürses, Murad; Erol, Deniz; Bayraktar, Metin; Şimşek, Ü. Gülcihan (My University, 2012)
-
15.03.2012
Keywords: Biyoloji; Gıda Bilimi ve Teknolojisi