İnsan ovaryum kanseri için preklinik bir model olan yumurta tavuklarında rasyona katılan kurkuminin moleküler mekanizması - Şahin, Kazım; Orhan, Cemal; Erten, Fusun; Özdemir, Oğuzhan; Şahin, Nurhan; Tuzcu, Mehmet; Er, Besir (My University, 2015)
-
01.11.2015
Keywords: Biyoloji; Onkoloji