TANRI'NlN MÜKEMMELLiGi VE HÜRRiYET: MORRiSTON' A CEVAP - Lehe, Robert T. (Fırat University, 2011)
Yukarıda çevirisi sunulan makale, Robert T. Lehe, "God's Perfection and Freedom: A Reply to Morrriston", Faitlı and Plıilosoplıy, Vol. 3, No. 3, July, 1986, s. 319-323. sayfalar arsında yayınlanmıştır
God's Perfection and Freedom: A Reply to Morriston
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları