Doğu ve Güneydoğu anadolu'daki bazı bitkilerin antioksidan aktivitelerinin belirlenmesi ve seçilen bitkilerin oksidatif stres oluşturulmuş ratların bazı biyokimyasal parametrelerine etkilerinin araştırılması - Çelık, Sait; Türkoğlu, Semra; Türkoğlu, İsmail; Ökkeş,; Yılmaz, Okkes; Yilmaz,; Keser, Serhat (My University, 2011)
-
31.05.2011
Keywords: Kimya; Tıbbi; Biyokimya ve Moleküler Biyoloji