Şiddetli bacak ağrısı ile başvuran bir retroperitoneal soğuk abse olgusu - Müngen, Bülent; Kızıltan, Güneş; Bulut, Serpil; Akyol, Ali; Kerman, Memduh; Gökçe, Özcan; Hüseyinoğlu, Kemal (My University, 1995)
-
Keywords: Genel ve Dahili Tıp; Cerrahi