GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI (ONCORHYNCHUS MYKİSS)`NIN BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNE YERSİNİA RUCKERİ`NİN EKSTRASELÜLER ÜRÜNLERİNİN, PORİN PROTEİN VE LİPOPOLİSAKKARİT ANJENLERİNİN ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI - İSPİR, ÜNAL (Fırat Üniveristesi, 2007)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Su Ürünleri