SENKRONLANAN BİLEZİKLİ ASENKRON MAKİNANIN ASENKRON VE SEKRON SÜREKLİ ÇALIŞMA DURUMLARININ KARŞILAŞTIRILMASI - BAYINDIR, MEHMET İLYAS (Fırat Üniveristesi, 1995)
[Abstract Not Available]
Keywords: Elektrik ve Elektronik Mühendisliği; Electrical and Electronics Engineering