GELİŞİM VE ÖĞRENMENİN SPOR KÜLTÜRÜNÜN OLUŞMASINA ETKİSİ - Yücel, Mustafa (Fırat University, 2004)
Bu makalede sporun insan hayatındaki önemini vurgulamak ve sporun insan sağlığı ve gelişimine etkisi açıklanmaya çalışılmıştır. Ayrıca bu vesile ile, sporun insan gelişimi ve eğitimi üzerindeki etkileri irdelenecektir.