FIRAT ÜNİVERSİTESİ'NDE ÖĞRENCİ BAŞARISININ ÖLÇÜLMESİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER İLE ÖLÇME-DEĞERLENDİRMEYE İLİŞKİN GÖRÜŞLER - SEMERCİ, ÇETİN (Fırat Üniveristesi, 1992)
[Abstract Not Available]
Keywords: Eğitim ve Öğretim; Education and Training