Radyal Schrödinger Denklemi İçin Nabla Operatörünün Bir Uygulaması - Yılmazer, Resat (My University, 2017)
ÖZET: Bu çalışmanın amacı, nabla ayrık kesirli hesap operatörünün uygulanmasıyla radyal Schrödinger denkleminin ayrık kesirli çözümlerini elde etmektir.
Keywords: Fizik; Uygulamalı