Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde echinococcus granulosus'un sığır, koyun, keçi izolatlarının moleküler ayrımı - Köroğlu, Ergün; Ütük, Armağan Erdem; Şimşek, Sami (My University, 2007)
-
01.06.2007
Keywords: Biyoloji; Parazitoloji